Nyhetsartikkel

05 februar 2018

Endringer i Energi Norges ledelse

Kommunikasjonsdirektør Eivind Heløe blir ny direktør for fornybar energi i Energi Norge. Stillingen innehas i dag av Sigrid Hjørnegård som slutter innen 1. mai.

Hjørnegård går nå til Norges Bondelag som assisterende generalsekretær og får et særlig ansvar for det klimapolitiske arbeidet. Hun har vært i Energi Norge i syv år. Hun har også bakgrunn fra politisk ledelse i Landbruksdepartementet, Olje- og energidepartementet og som kommunikasjonssjef i Norges Bondelag.

–  Vi gratulerer Norges Bondelag med en dyktig leder og Sigrid med en spennende og viktig stilling i norsk landbruk. Samtidig er jeg svært glad for at Eivind vil lede vårt arbeid med fornybar energi fremover. Han kjenner både medlemmene, medarbeiderne og Energi Norges prioriteringer godt, sier administrerende direktør Oluf Ulseth i Energi Norge.

Stillingen som direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Energi Norge vil bli utlyst med det første. Sigrid vil starte i Norges Bondelag senest 1.mai, og frem til hun slutter vil avdelingene og ledelsen fungere som i dag.

Bondelaget hilser Hjørnegård velkommen.

Smilende mann utendørs. FotoEivind Heløe blir ny direktør for fornybar energi i Energi Norge. Foto: Øystein Andreas Bjerke

Kommentarer

kommentarer