Annonsere?

Nå kommunikasjonsledere og -medarbeidere, ledere, reklamefolk, byråbransjen, beslutningstakere og alle andre som leser KraftNytt.no!

 

  • Interessert i et tilbud – eller har du et budskap som skal ut NÅ? Ta kontakt med oss på kraftnytt@kraftnytt.no.Les videre på denne siden om våre produkter, pakker og tilbud!  

 

KraftNytt.no har siden etableringen i 26. november 1996 fått mange titusener lesere. KraftNytt.no har i dag flere tusen lesere hver dag, og mange flere i løpet av en uke. Og vanligvis rundt 150.000 til 165.000 lesere hver måned. Rekorden er 500.000 lesere på en måned.

Vi har normalt vel 150.000 til 165.000 unike brukere per måned, og har vel 40.000 brukere hver måned.

Søker du nye folk? Her er vår stillingspakke for energiverk, teknologibedrifter, energiforskning, IKT, kommunikasjon og teknologi!

 

Pris: Fast pris for vår kraftige stillingspakke er 3900 kr

Det inkluderer: 

  • Din stillingsutlysning på kraftnytt.no og synlighet i karusell på hele KraftNytt.no, samt nyhetsbrev til abonnenter og alle andre som vi sender gratis forsidenyheter til på e-post.
  • Aktiv distribusjon i sosiale medier, spisset mot din målgruppe.

 

  • Premiumpakken inkluderer også enda kraftigere distribusjon og profilering gjennom sosiale medier.
  • I tillegg får din stilling profilering gjennom bannerannonse på KraftNytt.no .

Ytterligere behov for større kampanjer? 

Ta kontakt – så kan vi spesialtilpasse et produkt for deg!

 

Våre stillingsannonser bruker artikkelformat, med rom for både tekst, bilder og gjerne video for å presentere din bedrift og stilling.

Det betyr at du også kan bruke den også til å fortelle en historie, med virkemidler som en tradisjonell, «firkantet» stillingsannonse ikke har mulighet for.

Annonsene er velegnet for deling i sosiale medier. For hver eneste annonse, sørger vi for å distribuere annonsen til en dedikert målgruppe gjennom frøst og fremst Facebook, LinkidIn og Twitter. Dermed når du også dem som ikke aktivt søker jobb. KraftNytt.no og redaktøren har ca 10.000 følgere på Facebook og Twitter.

 

 

Innholdsmarkedsføring – native advertising

KraftNytt.no vil framover prøve ut forskjellige former for innholdsmarkedsføring. 

Her kan du nå ut med ditt budskap til en spisset og aktuell målgruppe – gjennom vår nettavis, og ikke minst distribusjon i sosiale medier.

Vi kan også lage innholdet for deg, og ta fullt prosjektansvar for hele kampanjen.

 

 

Event-profilering og markedsføring av ditt arrangement

KraftNytt.nos kalender er gratis å bruke for alle. Den viser oversikt over møter, arrangementer, konferanser med mer innenfor medier, kommunikasjon og teknologi.

  • Skal vi gjøre ditt arrangement ekstra synlig? Ta kontakt på samme adresse for et meget fordelaktig tilbud på ytterligere profilering av ditt event, gjennom for eksempel sosiale medier og/eller bannerannonsering.

 

 

Bannerannonsering – vis fram ditt budskap eller din merkevare til mange!

Vil du nå våre lesere med et kort og enkelt budskap? Da kan vi anbefale en god og rimelig toppbannerKraftNytt.no!