Nyhetsartikkel

27 november 2017

SEAS-NVE NET SKIFTER NAVN

Cerius er det nye navn for SEAS-NVE Net, der er koncernens netselskab.

De karakteristiske grønne biler beholder deres farve, men der vil stå Cerius på siderne, når sjællænderne møder dem i landskabet. Og hver enkelt ansat har selv fået lov at vælge, om de vil køre med vindmølle -, sol-, lys, huse eller et helt tredje logo på bilerne.

– Cerius er en omskrivning af Sirius, der er den klareste stjerne på den nordlige halvkugle. Navnet minder om det engelske “serious”, der betyder seriøs. Og sidst, men ikke mindst. rummer navnet “us”, der betyder os eller fællesskab og at vi står sammen, som vi gør i et andelsselskab, siger Jesper Hjulmand, adm. direktør i SEAS-NVE.

Cerius vil stadig være en del af SEAS-NVE-koncernen. Navneskiftet sker som led i en lovændring, der skal sikre, at forbrugerne tydeligere kan skelne mellem energikoncernerns netselskaber og deres kommercielle aktiviteter. Adskillelsen skal være gennemført af alle energiselskaber til sommer. SEAS-NVE har gennem en længere periode arbejdet intenst med navneskiftet og er nu klar et halvt år før tid.

Kommentarer

kommentarer