Nyhetsartikkel

06 desember 2016

Lyse-direktør blir bank-direktør

Som direktør i Lyses kundesenterorganisasjon, Lyse Dialog AS, har Trine Stangeland sørget for et av landets beste kundesenter og mottatt en rekke priser for god kundeservice. Nå tar hun over roret i Sandnes Sparebank.

– Det er naturligvis svært gledelig for Sandnes Sparebank og Trine, men samtidig litt trist for Lyse og spesielt Lyse Dialog som mister en god og respektert leder. Jeg vet imidlertid at alle bedrifter må leve med at ledere kommer og går. Jeg vet også at det finnes mange ledertalenter i Lyse, både i Lyse Dialog og i andre deler av konsernet. I et så stort konsern som Lyse er det bra at det er en viss dynamikk blant lederne på alle nivåer, sier konsernsjef i Lyse, Eimund Nygaard.

Trine har hatt ansvar for all kundedialog på tvers av produkter, tjenester og kanaler i Lyse konsernet i tillegg til eksterne Altibox-partner. Hun har en bachelor i økonomi og et masterprogram i strategisk ledelse fra Handelshøyskolen BI. I tillegg til ulike lederroller i Lyse-konsernet siden 2005, har hun flere års ledererfaring innen økonomi og finans fra industrien. Stangeland har vært styremedlem i Sandnes Sparebank siden mars 2015.

– For meg er Lyse et ekte og jordnært konsern med verdier som ligger mitt hjerte nært. Når jeg nå går ut av Lyse er det med stor takknemlighet for all den lærdom og vekst denne tiden har gitt meg. I Lyse har jeg erfart verdien av å bygge lag og skape vekst og resultater sammen med andre, sier Stangeland som tar med seg de gode erfaringene til en ny hverdag i banken. – Sandnes Sparebank er en fremoverlent bank med sjel, glød og potensial, og jeg ser virkelig fram til å jobbe sammen med ansatte og styret for å løfte banken mot neste nivå, sier hun.

Trine begynner i sin nye stilling innen 1. mars 2017, og går ut av styret fra nå av. Sune Svela Madland vil fortsette som konstituert adm. direktør inntil Stangeland er på plass.

Kommentarer

kommentarer