Nyhetsartikkel

07 november 2016

Ingen løsning i streiken i energibransjen

«Utrolig nok snudde EL og IT Forbundet og gikk tilbake på sitt eget forslag til løsning. Streiken i energibransjen forsetter og KS Bedrift beklager ulempen streiken medfører for våre medlemmer og deres kunder», sier Bjørg Ravlo Rydsaa.

Det har i dag vært samtaler mellom partene, uten at man har kommet frem til noen løsning. EL og IT Forbundet presenterte en løsning under samtalene som KS Bedrift aksepterte og godtok. Så snudde El og IT Forbundet.

 

Fakta om streiken:
23. september ble det brudd i meklingen av Energiavtale I mellom KS Bedrift og EL & IT Forbundet, Fagforbundet og Delta. Totalt er det 74 energibedrifter med i overkant av 1100 ansatte som er i streik og ca. 380 000 strømkunder kan bli berørt av streiken.

Les om streiken: http://www.ksbedrift.no/aktuelt/energi/fakta-om-streiken/

Kommentarer

kommentarer