Nyhetsartikkel

05 september 2016

Fem gode råd til danske elkunder

Der er hård konkurrence på det danske elmarked og en intens kamp om kunderne.

Konkurrence er godt, fordi det giver forbrugerne flere valgmuligheder, men der er i øjeblikket også telefonsælgere, der desværre vildleder elkunderne. Derfor har Dansk Energi lavet en række gode råd om, hvad du skal være opmærksom på, hvis du bliver kontaktet af en elsælger.

Vær opmærksom på, hvor stort dit elforbrug er, tjek elpris.dk og undersøg om der er tale om et introduktionstilbud. Det er tre af de fem råd, som Dansk Energi har lavet som en vejledning for elkunder, der bliver kontaktet af elsælgere eller overvejer at skifte elleverandør.

– Konkurrence er sundt for markedet og godt for kunderne, men vi hører i øjeblikket om alt for mange eksempler på vildledende telefonsælgere, der desværre ikke overholder spillereglerne. Det er uacceptabelt for forbrugerne, som skal kunne stole på det, de får at vide, når de indgår en aftale, siger Kamilla Thingvad, der er afdelingschef i Dansk Energi og fortsætter:

– Heldigvis er det også sådan, at man i langt de fleste tilfælde godt kan have tillid til det, man hører. Men det er ærgerligt at få brodne kar skal ødelægge det for flertallet af elhandelsselskaber, der følger reglerne og oplyser kunderne ordentligt, siger Kamilla Thingvad.

Læs hele nyheden, få Dansk Energis elguide og se vores Code of Conduct

 

Kommentarer

kommentarer