Nyhetsartikkel

10 desember 2018

Ny konserndirektør i Statkraft

Anne Harris blir ny konserndirektør for økonomi og finans (CFO) i Statkraft. Harris kommer fra stillingen som CFO/konserndirektør Økonomi & Virksomhetsstyring i Multiconsult.

Med sin solide erfaring og lederegenskaper vil Anne Harris bidra til å utvikle Statkraft til et av verdens ledende selskaper innen fornybar energi. Jeg ser fram til å få Anne med på laget, sier konsernsjef Christian Rynning-Tønnesen.

Anne Harris (58) er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI og har bred kompetanse innen økonomi, endringsledelse og virksomhetsstyring, både nasjonalt og internasjonalt. Før hun kom til Multiconsult i 2014 hadde hun hatt lederstillinger i Total Norge, Norsk Hydro og Entra Eiendom.

– Jeg ser veldig fram til å begynne som CFO i Statkraft og bidra til selskapets videre utvikling. Jeg gleder meg til å bli kjent med mine nye kollegaer og det spennende selskapet Statkraft er, sier Anne Harris.

Anne Harris tiltrer etter nærmere avtale. Nåværende CFO Irene Egset fratrer sin stilling den 20. desember. Økonomidirektør Thomas Geiran vil fungere som CFO fram til Anne Harris tiltrer.

Statkraft er et ledende internasjonalt selskap innenfor vannkraft og Europas største leverandør av fornybar energi. Konsernet produserer vannkraft, vindkraft, solkraft og gasskraft og leverer fjernvarme. Statkraft er en global markedsaktør i energihandel og har 3500 ansatte i 17 land.

Kilde: Statkraft

Kommentarer

kommentarer