Nyhetsartikkel

07 februar 2017

Håkon Sandbekk blir partner i Selmer

Selmer satser sterkt på det grønne skiftet og henter industrierfaring fra Statkraft og styrker fornybarteamet med Håkon Sandbekk (41), konsernadvokat og leder for transaksjonsgruppen i juridisk avdeling i Statkraft, som ny partner.

Håkon er en av få advokater i Norge med industriell erfaring fra etablering, utbygging og finansiering av store og internasjonale vindkraftprosjekter og har blant annet ledet de juridiske forhandlingene på Fosen-prosjektet og Statkrafts offshore vindprosjekter i Storbritannia. Han skal også styrke Selmers regulatoriske kompetanse, industrielle innsikt og forståelse, samt nettverk inn mot tradisjonell vannkraft, nettforsyning, kraftomsetning og finansiering. Håkon tiltrer i dag, 3. februar 2017.

Kommentarer

kommentarer