Nyhetsartikkel

16 juli 2016

Gauldal Energi produserer din egen strøm

Formålet er å selge løsninger innen fornybar energi, primært basert på sol- og vindenergi.

Siden det er begrenset med kompetanse på dette i Norge har vi funnet en dyktig samarbeidspartner i Sverige, Windforce AB. De har over 15 års erfaring med solcelleanlegg og småskala vindmøller.  Derfor bruker vi bare produkter som er testet over lang tid og holder hva de lover.

I tillegg har vi flere norske samarbeidspartnere. Lokalt er Gauldal Installasjon AS og Gauldal Energi AS direkte engasjert. Støren Stål AS produserer mastene vi bruker på de fleste vindmøllene, skriver Gauldal Energi på sine nettsider.

Vårt hovedmål er at det skal være enkelt og billig for kunden, lover selskapet.

Gauldal Energi har tre hoved produktområder

1.      Strøm i bolig / plusskunde

Det er nå enklere for husholdninger som er tilkoblet strømnettet å produsere sin egen strøm og bli Plusskunde. Da kan du også få støtte fra Enova og rett til å selge overskuddsstrøm tilbake til strømnettet.

Vi ordner alle formaliteter, og solcelleanlegget kan kjøpes med eller uten montering, eller leies for en hyggelig månedspris. Vi har faste priser i følgende kommuner : Midtre Gauldal, Holtålen, Røros, Oppdal, Rennebu, Melhus, Skaun, Klæbu og Trondheim.

2.     Produser gratis strøm på hytta – Oppgrader til 230Volt

Solcellepanel og vindmøller  har i flere år vært vanlig i hytter og da som 12 volts-anlegg. Men nå får du også anlegg for 230 volt, slik at du kan bruke det samme elektriske utstyret på hytta som hjemme uten tilkobling til strømnettet.

Dette er løsningen for de som ligger langt unna strømnettet.
3.     Småskala vindkraft

Markedet flommes over av mange forskjellige produkter innen gruppen småskala vindkraft. Vindmøllene leveres i størrelse fra 400W til 3 kW. Våre svenske partner har plukket ut de beste som er svært stillegående.

Les mer på www.gauldalsmart.no

Kommentarer

kommentarer