Nyhetsartikkel

23 september 2017

NorgesEnergi villeder kundene

Later som selskapet har samarbeid med lokale energiverk.

Det skriver Distriktsenergi på sin nettsider.

Distriktsenergi har skrevet flere saker om hvordan NorgesEnergi bruker uriktige påstander om samarbeid med lokale energiverk i markedsføringen sin. Etter å ha lovet bot og bedring fortsetter den kritikkverdige praksisen i Nord-Norge, skriver Distriktsenergi.

Rapportene fra Alta viser at selskapet ikke har tatt tak i ukulturen. Det som er nytt denne gangen er at selgerne bevisst oppsøker kunder som har fått montert nye AMS-målere i hjemmet sitt. I forsøkene sine på å verve nye kunder viser NorgesEnergi til et infoskriv fra Alta Kraftlag, som angivelig skal vise at kundene vil få dyrere strøm mellom klokken 1700 og 1900.

Dette er ikke riktig, og fremgangsmåten er helt tydelig en bevisst villedning som NorgesEnergi tyr til for lettere å få solgt produktene sine, skriver Distriktsenergi.

Les mer hos Distriktsenergi.

Kommentarer

kommentarer