Nyhetsartikkel

19 juni 2017

GE velger ny toppsjef

General Electric (GE) henter ny toppsjef fra healthcare-divsionen.

General Electric har plukket ut sin kommende toppsjef og bestyrelsesformand. Det bliver John Flannery, der hidtil har været chef for divisionen GE Healthcare, som overtager tøjlerne fra Jeff Immelt.

John Flannery bliver administrerende direktør fra 1. august og ligeledes bestyrelsesformand fra nytår, hvor Jeff Immelt helt forlader selskabet. Samtidig bliver finansdirektør Jeff Bornstein udnævnt til viceformand i bestyrelsen. 61-årige Jeff Immelt har været øverste chef i det amerikanske konglomerat siden år 2000 og har været i virksomheden siden 1982. Ifølge Bloomberg har Jeffrey Immelt været under pres i den senere tid efter et fald i aktiekursen til det laveste niveau i halvandet år. Mandag mødes udnævnelsen af John Flannery til ny topchef med en kursstigning på 3,4 pct. på formarkedet.

Kommentarer

kommentarer