Nyhetsartikkel

23 februar 2017

RWE dropper milliardprosjekter i Storbritannia

Det tyske energiselskapet RWE skrinlegger planene for bygging av en rekke vindmølleparker på land i Storbritannia.

Det tyske energiselskab RWE skrinlægger planer om vindmølleparker til en samlet værdi på 1 mia. pund (omkring 9,8 mia. kr.) i Storbritannien.

Årsagen er, at den britiske regering ønsker at begrænse støtten til vindenergi yderligere, skriver Bloomberg

News.

RWE Innogy, der tidligere har købt vindmøller hos Vestas, havde planer om at opføre ni onshore-vindmølleparker i England. De planer er nu blevet skrottet, mens planer om andre ti til 12 parker i Skotland og Wales er blevet sat på pause og kører på laveste blus.

Den britiske energiminister, Amber Rudd, har allerede standset et støtteprogram for landvindmøller, og hun har samtidig signaleret, at hun ønsker at skære yderligere i subsidierne til vindenergi. Samtidig har regeringen også indført restriktioner, der gør det sværere at udvikle og bygge nye vindmølleparker i England, skriver Bloomberg.

Kommentarer

kommentarer