Nyhetsartikkel

20 februar 2017

Norsun klarte å snu år med underskudd til pluss

Teknologidirektør Øyvind Nielsen i Norsun tror solindustrien kan gi tusenvis av arbeidsplasser i Norge.

– Vi ser at solcellebransjen vokser enormt mye på verdensbasis. Markedet for solceller kommer til å vokse i samme takt som det har gjort, dermed vil også industrien som produserer deler til solindustrien vokse flere titalls ganger, sier Nielsen i denne podkasten fra Sysla:

Han tror at dette gir muligheter også for norsk industrivekst.

– Dette er et område hvor vi har gode forutsetninger for å lykkes. Vi har en sterk materialteknisk tradisjon i Norge, og har mulighet for å få kanskje flere tusen arbeidsplasser hvis vi klarer å fortsette som vi har gjort, sier Nielsen til Sysla.

I 2015 gikk Norsun i pluss for første gang etter flere år med underskudd, en trend som fortsatte i fjor. Hør mer i podkasten om hvilke grep selskapet har gjort, hvordan de har klart å skape en endringskultur og hvor mange nye forslag de ansatte kom med i fjor.

Kommentarer

kommentarer