Nyhetsartikkel

31 januar 2017

Følg Enovakonferansen 2017 direkte

Tirsdag åpnet Enovakonferansen i Trondheim. Med over 700 påmeldte er konferansen fullsatt, men alle kan følge konferansen direkteoverført på nett.

Se konferansen live her

– Enovakonferansen har aldri tidligere vært fulltegnet så raskt som i år. Det gjenspeiler den store interessen både i næringslivet og samfunnet generelt for omstillingen til lavutslippssamfunnet, sier kommunikasjonssjef Eiliv Flakne i Enova.

Olje- og energiminister Terje Søviknes åpner konferansen kl. 09:30. På konferansesidene vil du kunne følge både dette og resten av foredragene direkte hele dagen. Vi sender også i pausen mellom sesjonene. Da vil du kunne følge konferansens egen TV-sending, med intervjuer og betraktninger fra både foredragsholdere og konferansedeltakere.

Tema for årets konferanse er «Den nye økonomien», med stikkordene sirkulær økonomi, grønne investeringer og delingsøkonomi. Over 40 foredragsholdere fra inn- og utland vil angripe disse problemstillingene fra sine unike ståsted. Enova benytter også konferansen til å lansere nye tilbud til markedet.

På konferansens andre dag går vi i dybden på tematikken, med en rekke eksempler på hvordan den nye økonomien konkret vokser fram i norsk næringsliv. Dag 2 blir ikke streamet live, men foredragene fra begge dager blir lagt ut i etterkant.

Følg også konferansen på Twitter og Instagram med emneknaggen #enova2017.

Kommentarer

kommentarer