Nyhetsartikkel

06 desember 2016

Elsykkel på nedbetaling

Ringeriks-Kraft tilbyr kundene å kjøpe elsykkel på nedbetaling over strømregninga.

Det skriver Ringerikes Blad.

– Vi er superstolte over å ha fått til denne ordningen i samarbeid med MX-sport. Vi liker å tro at vi er først i hele verden, da vi ennå ikke har klart å søke opp andre land som har denne løsningen. Kunden kan selv velge om de vil betale over tre eller fem år, og selvfølgelig blir det da med renter, men det er for å gjøre risikoen for oss mindre, forteller direktør i Ringeriks-Kraft Strøm AS,elsykkel-beab Ståle Hjerpseth til Ringerikes Blad.

Stadig flere kjøper elsykkel
El-sykkel markedet har ennå ikke slått helt til i Norge, men denne trenden kan være i ferd med å snu. Ifølge en undersøkelse gjort av EVO sykler vil antallet solgte el-sykler i Norge øke betraktelig i 2017. Dette tror også Ringeriks-Kraft og MX-Sport.

– I år har vi solgt omtrent 100 el-sykler, og det er en dobling fra fjoråret. I starten var kundene en del eldre, men vi ser nå at stadig yngre ønsker seg en elsykkel. Det er flere barnefamilier som anskaffer seg elsykler, for å lettere kunne ha med barna i vogn bak sykkelen, forteller MX-Sports daglige leder Helge Hungerholdt Haugstad.

Kilde: Ringerikes Blad

Kommentarer

kommentarer