Nyhetsartikkel

02 november 2016

PSO-løsning bør være førsteprioritet efter 2025-planen er udskudt

Med 2025-planen udskudt må alle kræfter nu bruges på at få afklaret, hvad der skal ske med PSO-ordningen.

Sådan lyder det fra Dansk Energi, der mener, at vi skal bruge EU-Kommissionens røde kort til PSO’en til at give både samfundsøkonomien og den grønne omstilling en hjælpende hånd ved at få PSO’en væk fra elregningen.

– Vi skal ikke ende i en situation, hvor vi får endnu en lappeløsning bare for at få ro på EU-Kommissionen i 2017. Alle os, der kerer os om den grønne omstilling, har behov for langtidsholdbare løsninger, som kan sikre flerårige, stabile rammer om den grønne omstilling. Midlertidige lappeløsninger vil betyde fortsatte diskussioner og usikkerhed om den grønne omstilling. Så både de der tænker mest på penge og de som tænker mest på grøn omstilling må nu ind til forhandlingsbordet og finde en permanent løsning, siger Lars Aagaard, administrerende direktør i Dansk Energi.

i.

Læs hele nyheden

Kommentarer

kommentarer