Nyhetsartikkel

23 februar 2018

EL og IT Forbundet er med på Broen til framtiden

EL og IT Forbundet er tilsluttet Broen til framtiden. Dette ble vedtatt av forbundsstyret før jul.

Informasjonsavdelingen, EL og IT Forbundet

Alliansen består fagbevegelse, miljøbevegelse, kirken og forskere som ønsker å bygge en klimaløsning nedenfra. Alliansen arrangerer en årlig konferanse og står samlet om et krav: En politisk styrt omstilling som skaper 100 000 klimajobber – og gir rom for å bremse oljeutvinningen.

– Vårt mål er full sysselsetting og at velferdsstaten varer lengre enn oljealderen. Derfor er det naturlig for oss å delta i denne alliansen, sier Jan Olav Andersen, leder av EL og IT Forbundet.

Foruten EL og IT Forbundet er Fagforbundet, Norsk Tjenestemannslag (NTL), LO i Oslo, Naturvernforbundet, Framtiden i våre hender, Greenpeace, Den Norske Kirke, Concerned Scientists Norway, Natur og Ungdom, Besteforeldrenes klimaaksjon, Naturviterne og For Velferdsstaten med på Broen til framtiden.

Konferansen
Årets konferanse arrangeres 9. mars i Folkets hus, Oslo. På programmet står både forfattere, politikere, forskere og representanter fra organisasjoner. Jan Olav Andersen og Dagfinn Svanøe  (ungdomsleder i EL og IT Forbundet) står også på programmet.

Les mer om Broen til framtiden.

Ny TV-serie: Broen til framtiden
Tematikken til Broen til framtiden har nå blitt til fire episoder på NRK2. Disse sendes på lørdager i februar. De kan ses her etterhvert som de kommer på lufta.

Kommentarer

kommentarer