Nyhetsartikkel

23 november 2017

Norske Skog starter sannsynligvis konkursprosess

Aksjen stupte over 60 prosent på Oslo Børs og ble handlet til rekordlave kurser torsdag.

Norske Skog skriver i en melding torsdag ettermiddag at det nå er lite sannsynlig at det blir enighet rundt rekapitaliseringen av Norske Skog, og at det børsnoterte selskapet trolig kommer til å starte en konkursprosess.

Aksjen falt etter kort tid handel på Oslo Børs i morgentimene, men faller markant på meldingen fra selskapet. Norske Skog er ned over 60 prosent og handles nå for rekordlave 0,26 kroner aksjen.

– Styret i Norske Skogindustrier ASA er glad for at Aker med stor industriell kunnskap og finansiell ekspertise har tatt en rolle sammen med Oceanwood i rekapitaliseringen av Norske Skog, skriver selskapet i børsmeldingen.

Styret skriver at det nå kommer til å fortsette å sikre verdiene til selskapets interessenter igjennom restruktureringen.

Alle de syv papirfabrikkene kommer til å fortsette driften som normalt, og kunder, tilbydere og andre forretningspartnere kommer til å fortsette å få levert produkter og god service fra Norske Skog uten påvirkning fra restruktureringen.

Kommentarer

kommentarer