Nyhetsartikkel

24 august 2017

Telge Energis elavtal blir tillgängligt i abonnemangsappen Mina Tjänster

Elbolaget Telge Energi väljer att erbjuda sina elavtal med 100% ren el genom abonnemangsappen Mina Tjänster.

“Vi är en uppstickare och gillar andra bolag som utmanar och vågar tänka nytt, därför gillar vi Mina Tjänster. Vi tror på att göra det enkelt och alltid med kunden i fokus. Vi upplever också att Mina Tjänster, precis som vi, vill hitta bättre och mer klimatsmarta alternativ och där passar vår produkt med 100% ren, förnybar el perfekt.” Sara Tiger, Chef Extern försäljning och partners, Telge Energi

“Det är riktigt kul att fler elbolag visar förtroende för oss. Det ökar verkligen motivationen hos alla i företaget nu inför samarbetet med Swedbank. Sedan dag ett har relationen med Telge Energi varit bra och det känns bra vi kan bredda utbudet med ännu mer med en miljömedveten leverantörer som Telge Energi.” Joakim Sjöblom, Medgrundare och VD, Mina Tjänster

Om Telge Energi

Telge Energi är elbolaget från Södertälje som kämpar för att rädda världen. Därför investerar vi i klimatinitiativ.

Det betyder att Telge Energis vinst bidrar till att ge barn, i Sverige och världen, en ljusare framtid och en mer hållbar planet. Förutom att du får 100% ren el från sol, vind och vatten så är du också med och bidrar till att barn i världen får en ljusare framtid. Läs mer om våra klimatinitiativ på www.telgeenergi.se

Mina Tjänster är en abonnemangsapp där privatpersoner enkelt kan hantera sina abonnemangs- och prenumerationstjänster helt kostnadsfritt.

Genom inloggning med BankID får användaren en överblick över sina tjänster samt tryggt och enkelt teckna, avsluta eller förbättra sina tjänster.

Kommentarer

kommentarer