Nyhetsartikkel

30 mai 2017

Upplands Energi förlänger med Skellefteå Kraft

Upplands Energi har förlängt avtalet med Skellefteå Kraft . Avtalet gäller i tre år.

Skellefteå Kraft kommer att tillhandahålla handelsverktyget Skepool för prissättning och prissäkring av Upplands Energis leveranser och produktion, vara balansansvarig, samt tillhandahålla analyser och rådgivning.

– Affären är ett kvitto på att vi lever upp till högt ställda krav på marknaden och vi är mycket glada över att Upplands Energi har ett fortsatt förtroende för oss, säger Frank Larsgård, chef Krafthandel Skellefteå Kraft till Cicion.com.

Under många år har Skellefteå Kraft byggt upp kunskap och handelssystemet Skepool. Där kan elhandlarna följa upp och göra alla sina elaffärer, det effektiviserar administrationen och skapar mera tid för kunderna. Skepool är en handelsplattform där våra partners själva kan plocka och handla el samt elcertifikat till marknadspriser. Handelssystemet erbjuder handel i mycket små volymer, upplöst på månadskontrakt 10 år fram i tiden och i alla elområden och i svensk valuta. Allt för att minimera risker och förenkla hanteringen av elaffären.

Kommentarer

kommentarer