Nyhetsartikkel

11 desember 2016

App varsler dersom strømregningen blir høy

Hafslund Strøms nye app kan fortelle deg om du ligger an til ekstra høy strømregning denne måneden. Appen gir deg oversikt over hva du bruker strøm på, og om du bruker mer strøm enn nabolaget for øvrig.

-De fleste norske kunder har en spotprisavtale som gjør at de betaler for strømmen det strømselskapet kjøper den inn for. Det mest effektive man kan gjøre for å bruke mindre penger på strøm, er derfor rett og slett å ha oversikt over mye strøm man bruker og hva man bruker strømmen til, sier daglig leder i Hafslund Strøm, Jostein Lindbo.

Den nye appen til Hafslund Strøm gjør det enklere for deg som kunde å holde oversikten.

-Strømprisen varier hele tiden og påvirkes av flere faktorer. Det er ikke alltid like lett å ha oversikten over når strømmen er dyr og når den er billig og den kan svinge ganske fort. Vi vil gjøre det enklest mulig for kundene våre, og vi tror den nye appen vil hjelpe deg å ha bedre oversikt over hva du bruker strøm til. Vi vil også kunne gi deg bedre råd tilpasset ditt forbruk, sier Lindbo.

Appen kan lastes ned fra Appstore eller Googleplay. Du bruker «Min side» brukeren din hos Hafslund Strøm for å logge på appen. Har du ikke «Min Side»-bruker kan dette opprettes på nettsidene eller direkte i appen. Når du har logget deg på fyller du ut noen enkle spørsmål om boligen din, og du vil få oversikt over hva strømmen din går til og kunne følge forbruket ditt måned for måned.

Kommentarer

kommentarer