Nyhetsartikkel

05 juni 2018

Forsyningstilsynet har fået sin første direktør

Carsten Smidt bliver manden for bordenden, når Forsyningstilsynet 1. juli bliver en realitet. Dansk Energi ser frem til samarbejdet med den nye direktør og det nye tilsyn.

Direktør for Forsyningstilsynet bliver Carsten Smidt. Det oplyser Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet i en pressemeddelelse. Forsyningstilsynet bliver oprettet pr. 1 juli, og Energitilsynet overgår til det nye tilsyn.

Hos Dansk Energi ser viceadministrerende direktør Anders Stouge frem til samarbejdet:

– Jeg ønsker Carsten Smidt stort tillykke med den nye stilling, og jeg glæder mig til at skulle arbejde sammen med ham og det nye Forsyningstilsyn. Jeg er sikker på, at Carsten Smidt på kompetent vis vil udvikle og lede et nyt Forsyningstilsyn med en åben og inddragende tilgang over for forsyningssektorerne.

Og der er flere forventninger fra Dansk Energi til det nye tilsyn, som Carsten Smidt nu er udnævnt til direktør for, fortæller Anders Stouge:

– Det er vigtigt, at tilsynet både favner forbruger- og selskabsinteresser, med et kort- og et langsigtet perspektiv. Vi prioriterer også at kunne tage hensyn til forbrugernes interesser på længere sigt, og det kan kun ske, hvis der er de rigtige rammer til kunne investere i, vedligeholde og drifte nettet på bedste vis.

Den nyudnævnte direktør kommer fra sit eget rådgivningsfirma indenfor forsyningsområdet. Han har tidligere arbejdet i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen blandt andet som vicedirektør.

Kommentarer

kommentarer