Nyhetsartikkel

15 mai 2018

Hanne Baklien er konstituert som HR-direktør i E-CO Energi

Hanne Baklien er med virkning fra 15. mai 2018 konstituert som HR-direktør i E-CO Energi AS. Hun overtar etter Torill Berdal som har valgt å gå av med AFP.

Hanne Baklien har jobbet fem år i E-CO, og kommer fra stillingen som HR-sjef. Hun har 15 års erfaring fra ulike HR-roller i selskaper som Siemens og EVRY, i tillegg til konsulentbakgrunn fra Accenture. Hanne er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI, med tilleggsutdannelse innen HR og psykologi.

Frem til 1. oktober vil Torill Berdal fortsette som rådgiver, der hun vil sørge for en god overgangsperiode og bistå med sentrale HR-oppgaver.

– Torill har hatt en svært viktig rolle i utviklingen av E-CO i over 12 år. Torill har hele tiden arbeidet med utgangspunkt i E-COs verdier engasjert, skikkelig og skapende og har løftet HR-rollen i E-CO. Jeg er glad for at vi har en kompetent erstatter i Hanne Baklien, som jeg er trygg på vil ivareta HR-funksjonen i selskapet på en god måte, sier Tore Olaf Rimmereid, administrerende direktør i E-CO Energi.

Kommentarer

kommentarer