Nyhetsartikkel

27 oktober 2017

Vattenfall fortsætter afviklingen af «sort» forretning – …

Det statsejede svenske energiselskab Vattenfall fortsætter afviklingen af sine sorte energikilder, og i 2030 skal energiproduktionen fra kul være helt afviklet på det tyske marked, lyder det fra selskabet selv.

Det skriver den svenske erhvervsavis Dagens Industri, efter at Vattenfall har solgt sine kulminer i Østtyskland.

Vattenfall regner desuden med at få et skub i den rigtige retning af den tyske regering, som ventes at fortsætte sin omstillingskampagne fra sort til grøn energi.

Bevægelsen mod vedvarende energi er da også alt andet end ukendt i branchen, hvor eksempelvis danske Dong Energy har frasolgt sin olie- og gasforretning og dermed nu udelukkende satser på vedvarende energi fra primært vindmølleparker.

Kommentarer

kommentarer