Nyhetsartikkel

27 oktober 2017

Ny hos NorgesEnergi

Geir Arne Gundersen er ansatt som markeds- og kommunikasjonssjef i NorgesEnergi fra 1. oktober 2017

Gundersen (49) kommer fra stillingen som markedssjef i Avigo i Lillesand. Han har bakgrunn som lærer, men har jobbet det meste av sitt yrkesaktive liv med marked og kommunikasjon.

I perioden 2002 – 2014 har han hatt ulike lederstillinger i Dale+Bang og senere i Gevir (nå 07 Media), hvor han hadde energi som fagområde.

– I 1999 utfordret NorgesEnergi de gamle strømmonopolistene ved å selge billig strøm. Vi skal fortsette å kutte strømutgiftene til strømkundene og har store ambisjoner for årene som kommer. Et målrettet arbeid med marked, kommunikasjon og merkevare blir viktig for å realisere disse ambisjonene, og vi ruster oss nå for videre vekst ved å ansette Geir Arne Gundersen som leder for markeds- og kommunikasjonsavdelingen. Vi er stolte og glade for å få Geir Arne med på laget, sier Geir Jørgensen, leder for Privatmarkedet og Strategi.

– Dette gleder jeg meg stort til, sier Gundersen.

– NorgesEnergi er et veldig spennende selskap som har fått til utrolig mye. Selskapet har blitt en av Norges mest kjente merkevarer og har virkelig store planer fremover. Jeg er stolt over å ha fått muligheten til å være med videre på denne reisen og gjøre mitt til at NorgesEnergi fortsetter å vokse og blir enda sterkere i årene som kommer, avslutter Gundersen.

Kommentarer

kommentarer