Nyhetsartikkel

09 oktober 2017

Tesla i store produktionsproblemer

Produksjonen av Teslas Model 3-bil er forsinket.

Det går langsomt med at få sat hjul og fælge på den amerikanske elbilsproducent Teslas Model 3-bil. Det skriver Financial Times.

Den nye model er markant billigere end tidligere Tesla-biler, og den bliver set som et stort skridt mod at gøre elbiler attraktive for den almindelige forbruger. Indtil videre er det kun lykkedes Tesla at producere 260 ud af 1500 forventede biler.

Virksomhedens topchef, Elon Musk, har tidligere advaret om, at produktionen af Model 3 er særligt sårbar over for svigt fra underleverandører, men ifølge Tesla skyldes den nuværende forsinkelse dog, at flere af virksomhedens fabrikker i USA ikke kører i helt så høje omdrejninger som håbet. Elon Musk sagde i juli, at han regnede med, at Tesla ville have 20.000 Model 3-biler klar til december i år.

Kommentarer

kommentarer