Nyhetsartikkel

19 september 2017

Ny daglig leder i Enfo

Teknologiselskapet Enfo har ansatt sin nye daglige leder, Victoria Fearnley Landmark (29), fra egen organisasjon. Fremover skal selskapet jobbe strategisk for å bli en mer integrert del av moderselskapet Agder Energi.

Landmark har en mastergrad i industriell økonomi og teknologiledelse med fordypning i energi og miljø og optimering fra NTNU. De siste fem årene har hun jobbet tett på energibransjen som konsulent i EY, før hun ble ansatt i Enfo i mai 2016. I Enfo har hun jobbet som konsulent for flere av selskapets største kunder og forretningsutvikler.

Landmark overtar lederansvaret etter Harald Von Heyden. Han har gått inn i stillingen som Direktør og leder for Sentral- og Vest-Europa (C&WE) i Agder Energi.

Enfo utvikler og opererer avanserte systemløsninger for forbedret forbrukerfleksibilitet, optimalisert drift av kraftsystemet og effektiv utnyttelse av småskala kraftproduksjon. Hovedkontoret er på Lysaker.

Integrasjon med Agder Energi
I juni ble Enfo AS tatt inn som en del av Agder Energi sin satsning på fleksible tjenester.
– Fremover vil vi jobbe med forretningsplan og strategiske mål for å bli mer integrert i Agder Energi, og bli ledende på utnyttelse av fleksibilitet i kraftsystemet, sier Landmark.

Solid erfaring og innsikt
Enfo er sentral i Agder Energis satsning på fremtidens smarte kraftnett. Direktør for Nordiske Kundeløsninger Agder Energi og styreleder, Atle Knudsen, er glad for å få på plass ny daglig leder.

– Landmark er fremoverlent og sulten. Hun har solid erfaring fra bransjen, og spesielt god innsikt i markedet Enfo opererer i. Jeg føler meg trygg på at hun har de lederkvalifikasjonene som trengs for å styrke selskapets posisjon i markedet, slik at de fortsetter å vokse og ta markedsandeler, sier han.

Enfo vil bringe Europeisk kompetanse til Norden
Enfo ble etablert i 2004, og har for tiden fem ansatte. Som ledende nordisk aktør bidrar Enfo til forbedret ressursutnyttelse og forsyningssikkerhet til fordel for energiforbruker, energiselskaper, miljø og samfunn.

–  Fremover vil vi jobbe tett sammen med vårt Tyske søsterselskap Entelios for ut utvikle og markedsføre effektive løsninger innenfor forbrukerfleksibilitet, sier Landmark.

Kommentarer

kommentarer