Nyhetsartikkel

06 september 2017

– Lover billig strøm i hele høst og vinter

Agva Kraft fortsetter å utfordre de store aktørene, skriver selskapet i en pressemelding.

Helt siden lanseringen i 2015 har Agva Kraft kontinuerlig markert seg i toppen av de offisielle prislistene til Konkurransetilsynet og Forbrukerrådet, skriver selskapet i pressemeldingen.

I skrivende stund innehar Agva Kraft førsteplass på Forbrukerrådets oversikt Strømpris.no i kategorien variabel pris, mens Agva Kraft Kampanje – Spot er den billigste avtalen i kategorien spotpris.

410 kroner billigere i måneden
Sammenliknet med et gjennomsnitt av variabelavtalene på markedet, er Agva Kraft Kampanje – Variabel hele 410 kroner billigere i måneden.

Markedssjef Bjørn Arctander i Agva Kraft AS lover at selskapet kommer til å fortsette strategien med lave priser også i høst og vinter.

– Vi kommer fortsatt til å markere oss i toppen av den offisielle strømprismålingen. Det er fortsatt full fight i toppen, og vi holder stand, forteller Arctander i pressemeldingen.

Selger strøm med tap
De siste månedene har det vært en ekstrem kamp om kundene i segmentet variabel pris, og i dag taper faktisk Agva på å selge strøm til kundene.

– Det stemmer at vår pris på variabel er betydelig billigere enn innkjøpsprisen. Det er beintøff konkurranse nå, og det sparer kundene masse på om de velger rett. Vi er en billigleverandør og skal vise dette selv om det er andre som forsøker å markere seg, fortsetter Arctander.

Agva Krafts variabeltilbud er 410 kroner billigere i måneden enn gjennomsnittsprisen på det norske strømmarkedet, slik det presenteres fra selskapet.

Kraftig prishopp i vinter?
Kraftprisen har vært relativt lav i 2017, men flere faktorer tyder på at det vil komme et prishopp i vinter.

– Selv om vi kjøper vannkraft, er prisene påvirket av forhold i Europa. Nå er det sterkt stigende kullpriser og kjernekraft som er nede. Hvis det da blir tørt og kaldt fremover, vil prisene kunne stige kraftig. Nå er det ekstra viktig å velge rett leverandør, avslutter Arctander.

Å bytte leverandør er enkelt og gratis
I dag er leverandørbyttet automatisert, og det er enklere enn noen gang å bytte til en billigere strømleverandør. Det nye strømselskapet tar seg av alt det praktiske ved bytting, og det koster ingenting å skifte leverandør.

Kommentarer

kommentarer