Nyhetsartikkel

19 juni 2017

Ny leder i LOS Privat

 

Margit Unander er ansatt som ny administrerende direktør i LOS Privat. Hun ser frem til å bidra til å videreutvikle selskapet, som er blant landets største i privatmarkedet.

Digitalisering og nye løsninger gir selskapet tro på vekst. Fremover skal LOS øke satsingen både i og utenfor Agder, også med nye energirelaterte produkter og tjenester.

– Vi kommer til å lansere nye produkter og tjenester som er relevante og verdiøkende for våre kunder, uavhengig av hvor man bor i landet. Vi har allerede inngått samarbeid knyttet til solceller. Fremover vil vi tilby flere tjenester knyttet til energiløsninger for våre kunder. I tillegg jobber vi aktivt for å få flere kunder nasjonalt, sier Margit Unander.

LOS har en omsetning på i underkant av en milliard kroner, og en markedsandel på rundt 70 prosent i strømmarkedet på Agder.

Margit Unander kommer fra stillingen som direktør for privatmarkedet i LOS Privat. Hun overtar etter Anders Gaudestad, som har gått over i ny stilling som konserndirektør for resultatområdet Marked i Agder Energi.

Kommentarer

kommentarer