Nyhetsartikkel

29 mai 2017

Intelligent energilagring inntar det danske markedet

En intelligent lagringsenhet, der lærer dit forbrugsmønster i husstanden at kende, tjekker vejrudsigten, sætter din vaskemaskine i gang, udregner prognoser for kommende perioder og handler strøm for dig når strømmen er billig.

Denne løsning, der hidtil ikke har været tilgængelig for danskerne, er ifølge Sonnen svaret på drømmen om uafhængighed fra el-selskaberne. I kombination med et solcelleanlæg, eller en anden vedvarende energikilde, sørger SonnenBatteriet for, at du opnår det højest mulige egetforbrug, af den grønne strøm du selv producerer, og med et egetforbrug på mellem 70-80% er SonnenBatteriet med til at gøre dig nærmest uafhængig af dit el-selskab, skriver selskapet i en pressemelding.
1705-sonnenSonnenBatteriet er med mere end 20.000 installationer, det mest gennemtestede produkt der er på markedet, og batteriet leveres med markedets længste garanti. Samtidig kan SonnenBatteriet installeres både ved nye- og allerede eksisterende solcelleanlæg.

– At SonnenBatteriet nu er tilgængelig i Danmark, er en rigtig god nyhed for alle private solcelleejere. Det er ganske enkelt det bedste og produkt på markedet, og SonnenBatteriet sætter de andre løsninger vi har set fra bl.a. Tesla, LG, SMA og kinesiske Hybrid Power og Solax langt ud på sidelinjen, siger direktør i Viasol Rasmus Christiansen.

Viasol og Sonnen har netop underskrevet en langsigtet strategisk samarbejdsaftale omkring lancering af det intelligente SonnenBatteri på det danske marked. Viasol har allerede installeret de første anlæg og flere er på vej.

Sonnen, der er global markedsleder inden for intelligente batteri-lagringsenheder, har installeret mere end 20.000 batteriløsninger på verdensplan. De repræsenterer en af de hurtigst voksende teknologi virksomheder i Tyskland, og selskabet har allerede vundet et hav af priser for deres innovative høj- kvalitets produkter.

– Markedet for lagring af strøm er i rivende udvikling, og vi er i Viasol naturligvis meget stolte over, at en markant spiller som Sonnen har valgt at indgå en langsigtet aftale med os omkring det danske marked. Vi forventer, at SonnenBatteriet for alvor kan være med til at sætte gang i det danske solcellemarked, nu hvor vi kan gøre danskerne uafhængige at el-selskaberne og samtidig give dem en økonomisk gevinst, afslutter Rasmus Christiansen.

Kommentarer

kommentarer