Nyhetsartikkel

16 oktober 2016

SE klar med ny digital kurs mod 2025

Energi- og telekoncernen SE lægger nu en ny markant forretningsstrategi frem mod 2025. SE skal være en langt mere digital forretning og vil blande sig i den absolutte top som et nationalt, integreret energi- og teleselskab.

Samtidig varsler SE frasalg, mulige opkøb og ændringer i direktionen. Målet er 100.000 nye energikunder og 30 % af markedet for bredbånd og tv.

SE sætter nu for alvor turbo på ambitionerne om at blive en endnu mere markant spiller på det danske marked for energi, bredbånd og tv. Det erklærer topchef Niels Duedahl i koncernens nye strategi frem mod 2025. Strategiplanen er netop godkendt af bestyrelsen, og der er lagt op til markante forandringer i virksomheden for at udfolde ambitionerne.

Pressemeddelelse fra SE:

.

Læs hele pressemeddelelsen fra SE

Kommentarer

kommentarer