Om Kraftnytt.no

Kraftnytt.no

KraftNytt.no ble startet 6. november 1996. Slik så nettstedet ut før omleggingen i juli 2016.

KraftNytt.no
Er en nyhetstjeneste for store og små forbrukere, kraftprodusenter, energiverk, distributører, krafthandlere, offentlige myndigheter, industri og næringsliv om strømpriser, energiløsninger, kraftmarkedet og elforsyningen i Norden og Nord-Europa.

KraftNytt.no leverer daglige uavhengige nyheter om fornybar energi, omstilling til grønn energi, vindkraft, småkraft og nett. KraftNytt.no har fulgt utviklingen av vindkraft og småkraft fra dens spede begynnelse i Norden.

Nå står vi ved et nytt stort skifte. Stikkordene er plusshus, energismarte løsninger med energistyring, nullutslipp, vindmøller på tak og solceller til hytter, bolighus og større bygg. Det vil du holde deg orientert om ved å følge og abonnere på KraftNytt.no.

 

Kjell Rønningsbakk redaktør KraftNytt.no Foto Vibeke Oddvik bea

Kjell Rønningsbakk har siden starten i 1996 ledet KraftNytt.no. Foto: Vibeke Oddvik Bea

Kjell Rønningsbakk
Er redaktør i nyhetstjenesten KraftNytt.no. Han er tidligere redaksjonssjef i Dagens Næringslivs Nyhetsbyrå og bygde opp verdens første elektroniske nyhetstjeneste om kraftmarkedet, som i dag heter Europower.

Han er utdannet fra Journalisthøyskolen i Oslo, sosiologi fra Universitetet i Trondheim, studert bedriftsøkonomi ved Handelshøyskolen BI, spesialutdanning i miljøjournalistikk og master i faglitteratur.

Rønningsbakk har vært tilknyttet og vært spaltist i flere publikasjoner som Energi og Energiteknikk.

 

Ta kontakt med redaktør Kjell Rønningsbakk
Mobil: + 47 901 97 429
Mail: kjell@kraftnytt.no