Nyhetsartikkel

28 november 2017

LOS Energy til topps for tredje år på rad

For tredje år på rad er LOS Energy i Norge kåret til det beste av kundene i EPSI Rating sin årlige kundetilfredshetsmåling av energiselskaper.

LOS Energy har som mål å være en strømleverandør som kunden oppfatter som kunnskapsrik, ærlig og tilstedeværende, skriver LOS Energy i en presemelding.

– Vi opererer i en bransje hvor det ikke finnes noe varelager. Og vi er derfor helt avhengig av å levere best på service, og til enhver tid tilfredsstille kundenes behov og forventinger. Kunden skal oppleve å stå i sentrum, og være trygg på at de har valgt riktig strømleverandør. LOS Energy har nær relasjon med alle kunder, og vi setter veldig stor pris på at kundene oppgir at de er så fornøyd med oss i EPSI Rating sin kåring. Det viser at vi leverer som kundene forventer, eller enda bedre. Og det er igjen en bekreftelse på at vi etterlever verdiene selskapet har definert. Vi er stolte av å toppe kåringen, og skal fortsette å levere kvalitet til våre kunder, sier administrerende direktør i LOS Energy, Atle Knudsen.

Kommentarer

kommentarer