Nyhetsartikkel

10 mai 2019

Christopher Kjølner ny konserndirektør i Skagerak Energi

Christopher Kjølner (46) er ansatt som ny konserndirektør for Strategi og forretningsutvikling i Skagerak Energi. Kjølner har blant annet bakgrunn fra shipping og energivirksomhet og får ansvaret for Skageraks økte satsing på innovasjon og forretningsutvikling.

Av Informasjonsavdelinga, Skagerak Energi

Christopher Kjølner kommer fra stillingen som direktør for offshoreprosjekter hos Lorentzen og Stemoco. Før det var han en rekke år i ulike posisjoner i General Electric både i Norge, USA og Storbritannia. Kjølners innholdsrike yrkeskarriere omfatter også erfaring fra gründervirksomhet og finansnæringen. I tillegg har han arbeidet med utviklingsprosjekter i Liberia i Afrika.

Kjølner er utdannet siviløkonomi fra BI. Han er opprinnelig fra Tønsberg, men er nå bosatt i Bærum. Kjølner er gift og har to barn.

– Jeg er glad for å få Christopher Kjølner med i lederteamet. Han har en bakgrunn som vil styrke oss i en situasjon hvor vi ønsker å øke satsingen på innovasjon og forretningsutvikling i konsernet, sier konsernsjef Knut Barland i Skagerak Energi.

Kjølner tiltrer som konserndirektør for Strategi og forretningsutvikling 1. juni.

 

Kilde: Skagerak Energi

 

Kommentarer

kommentarer