Nyhetsartikkel

20 februar 2019

Entelios styrker laget

Entelios er i vekst og har derfor tilført nye krefter i front, forteller administrerende direktør i Entelios Nordic, Atle Knudsen.

1.febrar startet Kolbjørn Hembre, Magdalena Andersson og Aksel Eckbo opp i selskapet.

Kolbjørn Hembre skal lede det nordiske salgsarbeidet i rollen som Head of Sales Nordic. Hembre har solid erfaring fra kraftbransjen, og kommer senest fra rollen Vice President Global Sales & Marketing i Kinect Energy Group.

–Entelios er en veletablert aktør på det norske markedet, og gjennom oppkjøpet i Sverige har de fått et solid fotfeste også i det svenske. Med en god kundebase både i SMB – og storkundemarkedet, finnes det et godt grunnlag for å vokse videre. Jeg gleder meg til å bli kjent med organisasjonen og produktene, samt til å benytte min erfaring fra bransjen for å bidra til at vi vinner nye og gode kundeforhold, sier Hembre.

Aksel Eckbo og Magdalena Andersson går inn i salgsteamene i Oslo og Stockholm. Eckbo kommer fra Fjordkraft der han har jobbet med storkundeporteføljen i privat sektor de siste fire årene.

– Bredden i produktspekteret, kompetansen innen energistyring og kvaliteten i leveransene har gjort Entelios til den sterkeste konkurrenten å kjempe mot på markedet. De er langt fremme på løsninger som treffer etterspørselen i markedet. Da muligheten til å bli med på laget dukket opp kunne jeg ikke takke nei, sier Eckbo.

Magdalena Andersson kommer fra rollen som Key Account Manager i E.ON Energilösningar, der hun har vært de siste 12 årene. Der har hun blant annet jobbet med salg av krafthandel, fjernvarme, lokale energiløsninger, solceller og ladeinfrastruktur.

– Det skal bli spennende å være med på å ta det nye varemerket Entelios ut i det svenske markedet. Historikken og kompetansen som finnes i selskapet fra det var Telge Kraft, en av de beste på markedet i sin tid, gir et fantastisk utgangspunkt. Jeg ser frem til å kunne tilby kundene gode miljøprodukter, samt å bidra til at det blir enklest mulig for kunden å handle strøm, sier Andersson.

Om Entelios 

Entelios tilbyr ren energi, spisskompetanse og teknologi som gjør det mulig for industriselskap, små og store bedrifter i næringslivet og offentlig virksomhet å bli ledende på klimavennlige energiløsninger.

Kjernevirksomheten er styring av og handel med fornybar energi i det norske, nordiske og europeiske elektrisitetsmarkedet på vegne av våre kunder.

  • Kolbjørn Hembre, Aksel Eckbo og Magdalena Andersson startet i Entelios 1. februar
  • Entelios har 120 ansatte fordelt på 8 lokasjoner (Oslo, Arendal, Kristiansand, Stockholm, Gøteborg, Berlin, Munchen og Zurich)
  • I Norden har Entelios ansvar for en kundeportefølje på over 20 TWh (årsforbruk til ca 1,3 millioner husholdninger).
  • Selskapet tilbyr 100 % fornybar energi garanti til alle oppdragsgivere.
  • Entelios er et heleid datterselskap av Agder Energi AS

Kommentarer

kommentarer