Nyhetsartikkel

09 april 2018

Dansk Energi mister sin pressechef

Karen Thure forlader Dansk Energi til fordel for et nyt job som kommunikations- og marketingchef.

Energiselskabernes største interesseorganisation Dansk Energi må sige farvel til sin nuværende pressechef, Karen Thure, som fremover skal være kommunikations- og marketingchef i ingeniørvirksomheden Kemp & Lauritzen. Det oplyser Kemp & Lauritzen i en pressemeddelese.

Administrerende direktør Peter Kaas Hammer glæder sig over ansættelsen.

«Jeg er rigtig glad for at få Karen Thure med ombord netop nu, hvor Kemp & Lauritzen har påbegyndt sin næste udviklingsrejse. Dialogen med omverdenen og vores medarbejdere skal selvfølgelig afspejle vores indsats, og her kommer Karen med en tung erfaring indenfor kommunikation og politik, som gerne skal komme vores kunder, medarbejdere og hele branchen til gode,» udtaler han i en pressemeddelse.

Karen Thure (34) har været ansat i Dansk Energi siiden 2014, først som presserådgiver, senere som pressechef. Hun kom fra et job som særlig rådgiver for den daværende beskæftigelsesminister og nuværende leder af Socialdemokratiet, Mette Frederiksen.

 

 

«Jeg glæder mig til at tage fat på opgaven for Kemp & Lauritzen, hvor ordentlighed og stolthed er et varemærke og hvor dedikerede kollegaer hjælper kunderne og hver dag er med til at bygge vores samfund op rundt om i hele Danmark. De mange historier skal selvfølgelig ud og leve,» udtaler Karen Thure selv i pressemeddelsen.

Hun tiltræder sin nye stilling den første maj.

Kommentarer

kommentarer