Nyhetsartikkel

22 september 2017

VB Energis vd i pension vid årsskiftet

Efter 12 år som vd på energibolaget VB Energi väljer Bo Sörberg att gå i pension vid årsskiftet.

Bo Sörberg går i pension och ambitionen för VB Energis styrelse i Ludvika är att ha en ny vd på plats efter nyår, skriver Dala-Tidningen.

– Det har varit 12 fantastiska år på VB Energi och jag är glad över att ha fått jobba med så många kompetenta och trevliga människor och jag är stolt över de resultat vi gemensamt har åstadkommit, säger Bo Sörberg i ett pressmeddelande.

Vd Bo Sörberg går i pension.
Vd Bo Sörberg går i pension.

– Jag vill rikta ett stort tack för den stora arbetsinsats som Bo har lagt ner på VB Energi. Under Bos ledning harbolaget haft en mycket fin utveckling med hög service och tillgänglighet, ökad omsättning, god lönsamhet, bra miljöprestanda och en värdefull utveckling avprodukter och tjänster som främjar förnybar energi. säger styrelseordförande Jenny Larsson, Vattenfall.

– Ägarrepresentanterna i Ludvika kommun och Fagersta kommun vill rikta ett stort tack till Bo för flera års mycket gott och värdefullt samarbete, säger VB Energis vice styrelseordförande Leif Pettersson, Ludvika kommun och styrelseledamot Marino Wallsten, Fagersta kommun.

Kommentarer

kommentarer