Nyhetsartikkel

16 januar 2017

Ny Vd i Bixia AB

Pär kommer närmast från en befattning som Chef Försäkring Sak & Liv på Länsförsäkringar Östgöta, där han också ingår i bolagsledningen.

– Elbranschen står inför omfattande förändringar. Påverkan på elhandelsmarknaden genom digitalisering, kundernas nöjdhet kopplat till kundupplevelsen, varumärket samt hur branschen måste bli mer nytänkande och proaktiva i kundgränssnittet blir avgörande i framtiden. Det i kombination med regleringar och lagstiftning kommer att kräva utveckling ur helt nya perspektiv. Att hantera dessa utmaningar kommer att kräva ett fortsatt konstruktivt och kreativt förändringsarbete i nära samarbete med styrelsen och samtliga ägarbolag, säger Klas Gustafsson, ordförande i Bixia AB

– Pär Kaller kommer från en bransch där bland annat digitaliseringen kommit längre än i elbranschen och där kundupplevelsen är i fokus och kundresan är väl implementerad i hela organisationen. Bixia och dess ägare ser mycket fram emot det Pär kan tillföra med sina tidigare erfarenheter, säger Klas Gustafsson.

– Jag ser verkligen fram emot att börja på Bixia AB och fortsätta det påbörjade förändringsarbetet för att bibehålla Bixia AB som framgångsrikt bolag på den svenska elmarknaden, säger Pär Kaller.

Pär Kaller kommer även att bli ny Vd i systerbolaget Bixia ProWin AB.

Kommentarer

kommentarer