Nyhetsartikkel

02 desember 2016

96 ansatte må gå i Get

Dårlig lønnsomhet fører til at TV-distributøren Get må si opp 96 ansatte

Nyheten ble lagt fram for de ansatte av administrerende direktør Gunnar Evensen på et allmøte tirsdag morgen. Det bekrefter Øyvind Husby, direktør for samfunnskontakt i Get overfor  E24

Oppsigelsene begrunnes i en epost fra Evensen med at «innholdskostnadene stiger kraftig samtidig som stadig flere kunder kun ønsker bredbånd fra Get».

Get har totalt 840 ansatte i Norge, og selskapet sier dermed opp over ti prosent av arbeidsstyrken. Alle ansatte får tilbud om sluttpakke.

Fortsatt kontor i Trondheim
Get har også et kontor i Trondheim. Her jobber det i dag i overkant av 30 personer innen salg og teknisk assistanse. Selskapet bygger også ut fiber i Trondheim.

Husby vil overfor Adresseavisen ikke kommentere hvordan kontoret i Trondheim rammes av nedbemanningen.

– Jeg kan ikke kommentere ned på avdelingsnivå, bare overordnet. Men jeg kan si at vi kommer til å være sterkt til stede også regionalt fremover. Kunder i trondheimsområdet vil bli betjent godt lokalt også i fremtiden, sier Husby til Adresseavisen.

500 000 kunder
Totalt 500 000 hjem og bedrifter er i dag tilkoblet Gets fiberbaserte nett i Norge.

Get kjøpte i 2013 opp b redbåndsselskapet Loqal fra Trøndernergi . I september 2014 kjøpte det danske teleselskapet TDC opp Get for 13,8 milliarder kroner.

Kommentarer

kommentarer