Nyhetsartikkel

01 september 2016

PSO på rette vej

Historisk: Den dasnke regjeringen tar PSO-regningen og fører hele støtteomkostningen ved energipolitikken inn på finansloven

– Det er historisk, at vi har en regering, der tager PSO-regningen og fører hele støtteomkostningen ved vores energipolitik ind på finansloven, og prioriterer dét inden de går i gang med at arbejde med skattelettelser. Det er et stærkt signal om, at man parlamentarisk står ved i hvert fald en del af energipolitikken.

Sådan lød det fra administrerende direktør i Dansk Energi, Lars Aagaard, da han i P1s eftermiddagsprogram Orientering onsdag blev bedt om at gøre status over regeringens finanslovsforslag for 2017 samt den langsigtede 2025-plan.

Til gengæld ærgrer han sig over, at blandt andet EUDP-støtten ikke bliver prioriteret højere.

Læs hele nyheden

Kommentarer

kommentarer