Nyhetsartikkel

07 januar 2019

Helt i felt med Network collector

Feltarbeidere kan enkelt registrere endringer i lavspentnettet med Network collector.

Løsningen gjør feltarbeiderne i stand til å levere dokumentasjon av infrastruktur direkte fra byggeplassen til skylagring. Applikasjonen erstatter papirbruk og tungvinte overganger mellom systemer, som ofte innebærer flere manuelle steg.

Utviklet sammen med feltarbeiderne 
– Med Network collector kan de som kjenner lavspentnettet best, gjøre registreringen, sier Eirin Bye, produktsjef i Powel i presssemeldingen.

Løsningen er utviklet sammen med feltarbeidere og laget for denne yrkesgruppen, som består av blant annet energimontører, entreprenører og gravere.

Intuitiv og enkel løsning
– Målet har vært å lage en enkel og intuitiv løsning, som inneholder kun relevant informasjon. Når feltarbeiderne kan dokumentere sin egen jobb med høy presisjon, gir dette økt trygghet, ansvarsfølelse og stolthet i arbeidshverdagen, sier Bye.

Powel AS har sitt hovedkontor i Trondheim, og leverer forretningskritiske programvareløsninger og tilknyttede tjenester spesialtilpasset for å hjelpe energiselskap og offentlige virksomheter med bedre arbeidsprosesser og servicekvalitet. Selskapet er markedsledende innen løsninger for forvaltning og drift av kraftnett og planlegging av vannkraftproduksjon, og innen entreprenør- og kommunaltekniske sektorer. Powel er et privateid selskap grunnlagt i 1996, og har i dag 470 ansatte, kunder i 20 land, og kontorer i åtte.
Kilde: POWEL

Kommentarer

kommentarer