Nyhetsartikkel

09 mai 2018

SEF A/S’s nettselskap skifter navn

Det skal være enklere for kundene å kjenne igjen vårt nettselskap, og kunne skille det lettere fra vårt kommersielle kraftsalg.

1. juni skifter SEF A/S’s nettselskab derfor navn fra Sydfyns Elforsynings Net A/S til FLOW Elnet A/S, opplyser selskapet.

Foto: Sydfyns Elforsyning

Danskerne er i disse måneder godt i gang med at komme på fornavn med en række nye elnetselskaber.

Indtil videre er elnettet hos Ørsted blevet til Radius, SEs har taget navneskifte til Evonet og hos Aura og Seas-Nve henholdsvis blevet til Dinel og Cerius. Nu er turen kommet til det sydfynske Sydfyns Elforsynings Net (SEF), som fremover skal lystre navnet FLOW Elnet, oplyser selskabet.

«Navnet FLOW Elnet A/S er valgt af den simple årsag, at det er et enkelt navn. “Flow” er det engelske ord for “gennemstrømning”. Og som et ansvarligt og erfarent elselskab, sørger FLOW Elnet A/S for, at der er et stabilt flow af strøm, som når ud til dig og din familie og til områdets virksomheder,» skriver man i en pressemeddelelse.

Navneskiftet sker som hos de andre energiselskaber som en del af engrosmodellens krav om en klar adskillelse mellem handels- og netselskaber i elsektoren, en adskillelse, der skal være gennemført 1. juli i år.

Selvom der ikke bliver ændret på ejerskabet af SEFs elnetforretning, så betyder det nye kendemærke også, at SEF opretter et nyt selskab til at håndtere drifts-, vedligeholdelses- og kommercielle opgaver i koncernregi. Dette får navnet Origo Service.

«ORIGO betyder “start” og “udgangspunkt”. Det er et ord, der blandt andet bliver brugt inden for astronomi – altså at solsystemets origo er Solen. Det sted, hvor alting starter. ORIGO er nemlig udgangspunktet for at skabe og vedligeholde en el-infrastruktur, som sikrer en stabil elforsyning til dig og dit hjem,» hedder det videre i meddelelsen.

Ændringerne træder i kraft 1. juni, en måned før kravet skal opfyldes

Kommentarer

kommentarer