Nyhetsartikkel

29 november 2017

Norconsult etablerer seg i Seljord

Norconsult åpner nytt kontor i Seljord kommune i Telemark.

– Vi ansetter Svein Forberg Liane og Marlie Liane, begge fra Seljord kommune, og styrker oss med det særlig innen markedsområdet vann og avløp, sier avdelingsleder Jonny Ødegård i Norconsult.

Norconsult er Norges største og en av de ledende tverrfaglige rådgiverbedriftene i Norge, og leverer tjenester rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. Selskapet er engasjert i prosjekter innen bygg og eiendom, samferdsel, energi, industri, vann og avløp, olje og gass, miljø, plan, arkitektur, sikkerhet og IT.

– Vi ser frem til å tilby rådgivningstjenester med lokal forankring til Seljord kommune. Med totalt over 3 000 medarbeidere i Norconsult har vi også bred nasjonal og internasjonal rådgiverkompetanse å trekke på. Kontoret vil ha mulighet til å betjene kunder innen en rekke markeds- og fagområder, sier Ødegård.

Kommentarer

kommentarer