Nyhetsartikkel

14 november 2017

Bygger ut ladepunkter for elbiler

Nytt samarbeid mellom strømleverandøren LOS og ladeselskapet Grønn Kontakt gir kunder over hele Norge fornybar strøm fra Sørlandet til både hus og elbil.

– LOS skal være fremtidsrettet og med i det grønne skiftet. Samarbeidet med Grønn Kontakt er enda ett skritt i arbeidet med å videreutvikle LOS, sier Margit Unander, administrerende direktør i LOS.

Gjennom avtalen med Grønn Kontakt får elbileiere som ønsker å samle strømforbruket og lading av elbilen 15 % rabatt på ladestrøm til elbilen, og tilbud om garanti på at strømmen er 100 prosent fornybar.

Gledelig for elbilister
– Samarbeidet med LOS er svært gledelig for alle elbilister. Vi jobber hver dag for at det skal bli enklere å kjøre grønt, og vi er glade for at kundene våre får ren strøm både på ladestasjonene våre og nå også hjemme, sier Hanne Nyborg Watts, markedssjef i Grønn Kontakt.

Selskapet hun representerer har vel 700 offentlig tilgjengelige ladepunkter fordelt på 170 ladestasjoner fra Mandal i sør til Tromsø i nord.

God fart i elbilsalget
Elbilsalget øker kraftig, og salgstallene fra september viser en oppgang på 33 prosent fra nyttår. Elbilene utgjør hele 29 prosent av nybilsalget i september, og er dermed med å sikre tidenes laveste utslippstall.

– I Grønn Kontakt gleder vi oss over stadig flere elbiler på veiene, og vi jobber kontinuerlig med å bygge ladestasjoner over hele landet, bare i oktober måned åpnet vi 13 nye hurtigladestasjoner, forteller Watts.

Ladestrøm til hele landet
Med ladestrøm for elbil på mer enn 160 ladestasjoner får man nå strøm fra LOS over hele Norge.

– I LOS skal vi tilby våre kunder relevante og attraktive fordeler, og vi kommer til å fortsette å lansere relevante og verdiøkende tjenester uavhengig av hvor man bor i landet, sier Margit Unander, administrerende direktør i LOS.

 

Markedssjef i Grønn Kontakt, Hanne Nyborg Watts t.v. og administrerende direktør i LOS, Margit Unander, gleder seg over at det nye samarbeidet gir kunder over hele Norge rabatt på ladestrøm til elbilen.

 

Om LOS

  • LOS AS er et heleid datterselskap av Agder Energi AS med hovedkontor i Kristiansand.
  • Selskapet er en av de større aktørene i bransjen, og leverer strøm til privatkunder over hele Norge. Hovedtyngden av kundene er lokalisert på Sørlandet.
  • LOS har vunnet flere priser for sin gode kundeservice, og har i flere år figurert helt i toppen av uavhengige nasjonale målinger over kundeservice og kundetilfredshet.
  • LOS er Miljøfyrtårnsertifisert, medlem av Klimapartnere, og tilbyr 100% fornybar energi garanti til sine kunder.

Om Grønn Kontakt

  • Grønn Kontakt er en nasjonal operatør av ladestasjoner som tilbyr lading langs veien, på arbeidsplasser, parkeringsplasser og i sameier.
  • Selskapet er eid av Agder Energi AS (41 %) og Statkraft (41%), samt 21 andre energiselskap (18%).
  • Grønn Kontakt drifter over 170 offentlige ladestasjoner over hele Norge og skal bygge 100 nye i 2018. Selskapet tilbyr også ladeløsninger til borettslag, sameier, næringsbygg og privatboliger.
  • Selskapet har partneravtaler med Coop og Circle K

Kommentarer

kommentarer