Nyhetsartikkel

02 november 2017

Dansk Energi bidrager til regelforenkling

Dansk Energi har netop indgået en partnerskabsaftale med regeringen, der har til formål at finde frem til, hvilke opgaver og regler i energibranchen, som regeringen bør forenkle eller helt afskaffe.

Det vækker glæde, at regeringen nu for alvor tager fat på regelforenkling i Danmark, og det er især afgørende, at man inddrager virksomheder og erhvervsorganisationer i arbejdet. Det siger Lars Aagaard, der er adm. direktør i Dansk Energi, og melder sig klar til samarbejdet.

– Regeringens initiativ er uhyre vigtigt for dansk erhvervsliv, og vi ser virkelig frem til at bidrage til det gode formål på energibranchens vegne. Der er nok at tage fat på, siger Lars Aagaard.

Regeringen har netop søsat initiativet ”Meld en regel”, hvor både borgere og virksomheder kan melde unødvendige regler ind til de respektive ressortministerier. Derudover bidrager en række store erhvervsorganisationer med indsigt fra branchernes virkelighed – herunder Dansk Energi.

– Vi står allerede klar med en lang række forslag til, hvad der kan gøres smartere og mere effektivt, og den viden glæder vi os til at give videre, siger Lars Aagaard og fortsætter:

– Vores input handler ikke kun om, hvad der er godt for virksomhederne eller samfundet. Det her handler også om forbrugerne. Og for os er det afgørende, at det bliver så let som muligt at være energikunde i Danmark, siger Lars Aagaard.

Partnerskabet om regelforenkling på energiområdet forventes at løbe frem mod 1. februar 2018.

Kommentarer

kommentarer