Nyhetsartikkel

18 april 2017

Transformatorstation eksploderer og kvæster håndværkere

Flere deler av København var uten strøm fredag eftermiddag før Palmesøndag på grunn av en arbeidsulykke.

To håndværkere er kommet til skade, efter at en transformatorstation fredag formiddag eksploderede på Koppelvænget i Husum i København.

Det fortæller Henrik Brix, vagtchef ved Københavns Politi.

«Det forlyder, at to håndværkere er i gang med noget svejsearbejde på en transformatorstation, hvor stationen vistnok kortslutter. I hvert fald eksploderer den, og de to får strøm igennem sig,» siger han ifølge Ritzau.

De to ofre meldes uden for livsfare. Arbejdsulykken har betydet, at flere dele af Københavnsområdet fredag eftermiddag var uden strøm. Radius Elnet, der er en del af Dong, oplyser på Twitter, at Husum, Brønshøj og Søborg var uden strøm til klokken 18. Politiet fik anmeldelsen om ulykken klokken 11.54.

Kommentarer

kommentarer