Nyhetsartikkel

25 mars 2017

Earth Hour lørdag kl 20.30

– LO oppfordrer alle medlemmer og tillitsvalgte til å delta på Earth Hour lørdag 25. mars kl. 20.30 – 21.30. Slukk lyset en time og være med på denne viktige klimamarkeringen, sier LO-leder Gerd Kristianse

Lørdag 25. mars 2017 markeres Earth Hour for tiende gang. Det hele startet som en enkel idé som raskt utviklet seg til å bli et globalt fenomen. Flere hundre millioner mennesker slukker lyset én time samme kveld, som et globalt og visuelt uttrykk for folks vilje og evne til å stå sammen mot klimaendringene. I år feirer kampanjen sitt 10-årsjubileum.

– Norsk arbeidsliv og norske bedrifter har en viktig rolle i arbeidet med å redusere klimautslipp og å utvikle framtidens fornybare samfunn. Mange gjør en stor innsats allerede. Earth Hour er en god anledning til å få opp miljøbevisstheten og oppmerksomheten om klimaarbeid, sier LO-leder Gerd Kristiansen.

Dette kan du gjøre:
• Gå til http://www.earthhour.no/, trykk på ”Meld deg på”, registrer deg/dere på facebooksiden – og dere er med!
• Informer kolleger og venner om Earth Hour
• Slukk lyset i egne lokaler, bygg og hjemme lørdag 25. mars klokken 20.30-21.30

Kommentarer

kommentarer