Nyhetsartikkel

20 februar 2017

Regjeringens havstrategi

Regjeringen legger frem sin havstrategi tirsdag 21. februar. Strategien blir presentert i Tromsø, Bergen og Stavanger.

Regjeringen legger frem sin havstrategi tirsdag 21. februar. Strategien blir presentert av statsminister Erna Solberg og næringsminister Monica Mæland i Bergen, fiskeriminister Per Sandberg i Tromsø og olje- og energiminister Terje Søviknes i Stavanger.

Flere jobber
Havstrategien er regjeringens plan for hvordan vi kan skape vekst og flere jobber i havnæringene. OECD anslår at havøkonomiene kan mer enn doble seg frem til 2030. Strategien inneholder flere tiltak for hvordan vi kan videreutvikle havnæringene, og legge til rette for at nye kan vokse frem.

Bergen
Statsministeren og næringsministeren presenterer strategien om bord på det nye forskningsskipet «Dr. Fridtjof Nansen», ved Nykirkekaien i Bergen. I Tromsø vil fiskeriminister Per Sandberg legge fram strategien i Kystens hus og i Stavanger skal olje- og energiminister Terje Søviknes legge fram strategien på Dusavikbasen.

Kommentarer

kommentarer