Nyhetsartikkel

02 januar 2017

Fiberfamilien til Forum

450 altiboxere fra 33 norske og seks danske fiberutbyggere samles i Stavanger denne uka.

Altibox-familien består av en rekke lokale og regionale selskaper som leverer fiber gjennom merkevaren Altibox. Lyse eier eller har eierandeler i flere av selskapene. Denne uka er partnerskapet samlet for 14. år på rad på arrangementet Altibox Forum, som finner sted i Stavanger Forum.

– Dette er først og fremst en utmerket arena for å bygge felles identitet i Altibox-partnerskapet, og for å skape litt ekstra motivasjon og begeistring for alt det spennende vi har foran oss, sier administrerende direktør Thomas Skjelbred i Altibox.

Temaet på årets partnersamling handler ikke om hva som skjer i fiberkablene, men om hvordan Altibox møter skiftene i medielandskapet.

– I år er det tematiske hovedfokuset hvordan vi skal møte fremtidens kunder og deres krav til kundeopplevelser. Vi har nylig lansert nytt utstyr som skaper bedre trådløse forhold hjemme hos kundene, og kobler snart opp de første kundene våre på vår nye tv-løsning med støtte for 4K UHD. Det betyr på den ene siden at det er mye nytt å sette seg inn i for den enkelte medarbeider, og på den andre siden at vi har ekstra god grunn til å klappe hverandre på skulderen, sier Skjelbred.

Mer enn 1500 årsverk er per i dag sysselsatt med utvikling, drift og fiberutbygging i Altibox-familien. Partnerskapet har bygd ut et robust fibernett som strekker seg gjennom samtlige fylker. Hver meter av det omfattende kjernenettet er overvåket døgnet rundt fra Altibox sitt overvåkingssenter på Mariero. Samtlige 445.000 oppkoblede kunder har sin egen fiberkabel strukket inn i husveggen. Hver dag graver partnerskapet nye fibergrøfter og kobler opp nye kunder i hele Norge.

Kommentarer

kommentarer