Nyhetsartikkel

19 oktober 2016

Avgift stopper produksjon i Storbritannia

En ny CO2-afgift i Storbritannien kommer til at koste danske Verdo fem millioner kroner om året.

Kombineret med udfordringer med faldende priser på træpiller og hård konkurrence fra fabrikker i Baltikum og Rusland tror virksomheden ikke længere på, at det er muligt at lave en lønsom forretning på produktion af træpiller i Storbritannien. Derfor stoper Verdon egen produktion af træpiller i England og Skotland. Verdo må sige farvel til cirka 60 medarbejdere på de to fabrikker. Det forventes, at aktiviteten på fabrikkerne i England og Skotland vil være lukket inden udgangen af 2016.

Verdo holder fast i sin position som markedsleder i Storbritannien på handel med træpiller.

Læs hele nyheden fra Verdo     https://verdo.dk/da/erhverv/verdo/nyheder-og-presse/presse-nyheder/uk

Kommentarer

kommentarer